28 February 2009

Kempen Pamer Logo Blogger Pahang: Terima Kasih Atas Sokongan Anda!

Assalamualaikum dan salam muhibbah buat semua blogger Pahang,

Himpunan Blog Pahang ingin merakamkan jutaan terima kasih buat semua blog yang telah menyahut seruan Kempen Pamer Logo Blogger Pahang.

Kempen tersebut telah dilancarkan pada 05 Februari 2009 dan mendapat respon yang amat baik.

Jumlah blog yang disenaraikan setakat ini di dalam Indeks Himpunan Blog Pahang telah meningkat ke angka 88. Teruskan sokongan anda semua.

Berikut disertakan senarai blog-blog yang menyokong Kempen Pamer Logo Blogger Pahang sebagai tanda penghargaan dari Himpunan Blog Pahang:-



1. :: RODHONG COIL ::
2. BLOG GENERASI FELDA
3. Adiospunk
4. Me, Him & Kechup
5. The Life of the Neglected
6. heretic sedative
7. MH SALIMI
8. ngape...nye
9. Blog Zuhdi Johan
10. Gaya Peneroka
11. LKTP 1328
12. Copy Jer
13. aminchenor
14. ababina 328
15. Kembara Politik

Himpunan Blog Pahang mengucapkan jutaan terima kasih atas sokongan semua blog di atas.

Harap maaf jika blog anda tertinggal dari senarai. Sila maklumkan kepada Himpunan Blog Pahang untuk dikemaskini.

Nota: Bagi blog yang menggunakan latar belakang (background) berwarna putih atau hitam, bolehlah menggunakan logo Blogger Pahang seperti di atas (yang mempunyai sempadan biru cair) agar logo boleh kelihatan dengan cantik dan jelas pada background berwarna putih atau hitam.

12 comments:

nakmarahmarahlah said...

Tahniah kepada semua bloggers Pahang yang menyokong kempen pamer logo Blogger Pahang. Teruskan perjuangan kalian!

srikandi sungai pahang said...

Tolong masukkan blog saya seperti berikut

Jurublog : Srikandi Wanita
Nama Blog: Srikandi Warisan Bangsa
Alamat URL: http://srikandiwarisanbangsa.blogspot.com/
Kategori: blogger pahang

Umar Zakir Abdul Hamid said...

saya dah masukkan logo dalm blog saya

Rostam said...

Assalamualaikum..

Bersama ini disertakan maklumat diperlukan untuk dimasukkan dalam indeks Himpunan Blog Pahang seperti berikut:

Jurublog: Rostam Omar
Nama Blog: Joran Pancing
Alamat URL: http://joranpancing.blogspot.com/
http://joranpancing.wordpress.com/

Kategori: Sukan & Rekreasi

Sekian, terima kasih.

zuhdi said...

wahhh!!
blog saya ada tersenarai juga..
terima kasih Himpunan Blog Pahang..
usaha anda amatlah dihargai!!

Himpunan Blog Pahang said...

Terima kasih atas sokongan semua.

gengsahabat said...

minta tolong..masukkan...logo dah ada dalam blog saya..

jurublog;gengsahabat
nama blog;Keratong Oh Keratong
Alamat URL;http://gengsahabat.blogspot.com

@mied@ said...

dah jenuh saya cuba nak masukkan logo blogger pahang tu..tp x dapat ler..ada sesapa yg leh bagi code html nya x?
hu hu..x sabar nak brag logo kat blog truth cry lie..

tawawfayakof said...

ni sorang lagi. kawan saya dak jerantut - http://baterikong.blogspot.com/

MuMMy 2 Haqq said...

koi baru buh kat blog koi..

Sweet Ummi Bakery said...

Koi dah taruk kat blog koi...

Jurublog : Ummi Eyna
Nama Blog: Sweet Ummi Bakery
Alamat URL: http://muffindummi.blogspot.com/
Kategori: perniagaan makanan

Sweet Ummi Bakery said...

Tima kasih lah yek... deme taruk skali koi nyer blog kt sini... mana tau sok sok ada org pahang yag nak oder, boleh gak koi buatkan... kot nyer balik Maran... cayalah skang Maran dah beghubah benor yek... baru jer balik Maran tadi...