22 January 2010

Indeks Himpunan Blog Pahang Terpaksa Di'delete'

Koi/kah/kawan minta maaflah weh. Indeks Himpunan Blog Pahang di page depan blog ni terpaksa di'delete' akibat ntah benda ntah. Kena serang virus kot. Tak tau lah. Sampai tulisan masa koi/kah/kawan nak edit jadi bahasa alien. Penyudohnya koi/kah/kawan delete jelah. Dah tak boleh nak selamatkan. Pening kepala...

ps: Kepada yang nok buka kelab peminat facebook blogger pahang tu... koi/kah/kawan alu-alukan. Sila buka...hehe

24 comments:

Anonymous said...

mesti ada org yg sakit hati tu. dihantornya virus agoknya.

Mazru Majid said...

rugi la weh...gone pulok yak mende dah nak jd..ralat amat rasenye

endiem said...

susahlah kalau gini

Pacifist said...

mintok awok selalu kemaskini blog.kwn nak tau jugok aktiviti anok pahang kat perantauan.

Anonymous said...

Perancangan DAP disebalik pembelaan Anwar oleh Karpal Singh ?

Budak Ulu Cheka said...

tu la org kite..tak buleh org maju skit ade je yg sakit hati...sabo2 je la..deme kene update senalor tu..kome nok nengok juge list terkini blogger anok pahang ni

Kuey-san said...

ish ish tak sangka blogger pahang ada blog ek. huuhu. koi lambat tau ler..

:)

Penyelia Directory Politik said...

Salam,
Blog anda telah tersenarai di dalam e-Direktori bloggers malaysia

Anda dijemput menggunakan logo-logo dan pautan-pautan di sana untuk diletakkan di blog anda.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Anonymous said...

aku bukan xminat nak lawat laman bloger pahang ni.. cerita xmenarik.. tengok je kat laman pemuda maran tu ntah ape-ape yang dia muat turunkan.. xde langsung seorang pemikir bloger n nak inputkan bahan cerita supaya kami di perantauan leh tau apa yang dah berlaku kat maran. nasihat r sket... supaya mereka tu aktif. kalau nak wat cer setahun sekali xyah le..

dotblogspotdotkom said...

mende lin tulis nih?.. tok paham koh baca.....

joha said...

Saya ada dua blog untuk pahang

1. Kuala Lipis
http://kuala-lipis-pahang.blogspot.com/
-untuk promote kuala lipis as tourist destination.
2.Pahang Tour
http://pahangtour.blogspot.com/
- untuk promote pahang as tourist destination

joha rahman
email j94jj@yahoo.com

orang lepeh kata..
mat ngapa blog auk... kena virus?

KAS ORG JRNTET said...

mat nyeh kne veres pulok dah? ish ish ish, kas harap aok bawok besabor je la.................. papepown kas sokong la ke blog aok nieh...

zmah said...

Alahai....ada lah yang tek kena.

the faceblog said...

ROAD TOUR DARIPADA THE FACEBLOG. KAMI MENGALU-ALUKAN ANDA UNTUK MENYERTAI KOMUNITI KAMI.TQ

maklumat lanjut,sila tekan "THE FACEBLOG"

Cik Nana Serindit said...

saye anok pahang jugek

adiospunk said...

bukak group blogger pahang kat FB la..goner

adiospunk said...

dah buat group fb, guna teknik dari blogger pahang ni....
moh la sapot

http://www.facebook.com/groups/164828693594347/doc/164880986922451/

abah khalisha said...

waduh-waduh..ngapa en jadi begini


Wajarkah LYNAS dibina di Kuantan?

LIVE RADIO said...

Dengar radio Pahang Fm kat sini...

SSS Admin said...

Makluman

Kajian Semula Sistem Pendidikan bersama UNESCO

Artikel susulan bloggers:-

The Story of The Satu Sekolah Memo

Perjuangan KEMPEN SSS kini berputik!

Terima Kasih.

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.h

CEO Siber said...

...


Pemimpin BN Sindir Anak Muda Pahang TerLAJAK BODOH!

Kenapa?

Anak Muda Pahang Kecik Hati dan Merajuk..

Kerana UMNO - Setiap Anak Pahang tanggung HUTANG!


* Kelantan habis bayar hutang BN, Pahang negeri BN menimbunkan hutang.

Saya Ulang..

Kelantan habis bayar hutang BN, Pahang negeri BN menimbunkan hutang.

Sumber Berita

>> Sumber 1 <<

>> Sumber 2 <<






...


Anak Muda Johor Terguris - Inilah UMNO... Jahat dan tiada hati perut langsung!!... Kesian Betul!!
( Lihat Bukti Di Youtube )

https://www.youtube.com/watch?v=5WEaBZcx-WE

https://www.youtube.com/watch?v=vw2B1XMax04

https://www.youtube.com/watch?v=0tRzqwkqrC0

https://www.youtube.com/watch?v=0NuxFlS80bg

https://www.youtube.com/watch?v=SviwJnhNA-Q

https://www.youtube.com/watch?v=RowxovebgI4



Sumber Berita

>> Klik Di Sini <<






IBU PUSPITA said...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI