16 November 2008

Kategori

Setakat ini Himpunan Blog Pahang sudah menyenaraikan beberapa blog dan telah diasingkan mengikut Kategori:

1. Laman Rasmi
-terdiri daripada semua URL rasmi bagi isntitusi di seluruh negeri Pahang.
- jika ada maklumat tambahan, mohon diberikan cadangan.

2. Tokoh Politik
- terdiri daripada semua blog tokoh politik negeri Pahang. Tidak kira sama ada dari pihak kerajaan mahu pun pembangkang. (Syarat: Pernah atau sedang berkhidmat sebagai YB di peringkat Negeri mahupun Persekutuan).
- jika ada maklumat tambahan, mohon diberikan cadangan.

3. Sastera
- terdiri daripada semua blog yang memperjuangkan bidang sastera.
- jika ada maklumat tambahan, mohon diberikan cadangan.

Jika ada lagi Kategori yang boleh diketengahkan, mohon dikongsi bersama.

Salam Muhibbah

Himpunan Blog Pahang

7 comments:

Ti Lian Ker said...

Sure. It's good to have coordination and combination of forces. Well done Pahang Bloggers. Let's start our own community

Blogger Pahang said...

Dear Tuan YB Ti Lian Ker,

Glad to have you here.

Thank you for your sincere support.

Salam Perpaduan.

mamasita said...

Welcome to the dynamic group of Pahang Bloggers!Dato'Ariff started much much earlier than me.If I had not joined the blogosphere,I would not have realised its such a fantastic cybersphere..you will soon!
And you'll never stop making new friends too!

Blogger Pahang said...

Dear Datin Mamasita,

Yeah, welcome to the dynamic group of Pahang Bloggers!

I hope so :)

Must be great to have lotsa friends.

Thanks for your support. I really appreciate it.

LKTP1328 said...

kepada warisan pahang,
jika berminat, bolehlah memasukkan blog saya kedlm kumpulan blog pahang, dan saya juga sedang mengumpulkan blog-blog dari felda, jika ada mana-mana blog dari felda, boleh lah menyertai saya...KUMPULAN BLOG-BLOG GENERASI FELDA
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua generasi Felda, sesungguhnya agak sukar juga jika kita mahu membaca blog-blog dari generasi Felda, ini adalah kerana kita tidak tahu atau mengenali, yang mana satu blog-blog generasi felda.

Antara sebabnya ialah kebanyakan pemblog tidak memperkenalkan diri mereka kepada umum,
dan kerana itu menyukarkan kita untuk mengenali bahawa sesuatu blog itu kepunyaan generasi Felda. Oleh itu saya bercadang kalau boleh, saya ingin mengumpul kesemua blog-blog generasi Felda dari seluruh Malaysia.

Konsepnya sama seperti yang dilakukan oleh nobisha yang mengumpulkan sebahagian blog-blog didalam satu kumpulan blog-blog dari seluruh Malaysia yang dinamakan Debat Rakyat.

Buat permulaan saya akan kumpulkan semua blog anda didalam ruangan ditepi sebelah kanan blog saya, iaitu di ruangan Senarai blog saya

Antara pesertanya bolehlah dari kalangan peneroka Felda, anak peneroka, cucu peneroka, staf-staf Felda, anak-anak staf Felda dan sesiapa juga yang berkaitan dengan Felda.

Tiada syarat dikenakan, anda bebas menyatakan sebarang pandangan, samada politik atau apa sahaja, cuma anda diminta, tidak memasukkan unsur-unsur lucah, mencarut atau apa juga yang boleh di takrifkan sebagai tidak sopan.

Kepada anda yang berminat, bolehlah anda meninggalkan URL anda didalam ruangan ulasan dibawah.

FanQis said...

Salam tolong masukan blog ini

jurublog : shariati
nama blog: FanQis
Alamat URL : http://fanqis.blogspot.com
kategori: umum

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室