03 September 2009

Salam Ramadhan & Salam Merdeka & Portal Kempen SSS

Assalamualaikum dan salam perpaduan buat semua Blogger Pahang,

Pertamanya, keh/kah/koi/kawan ingin mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua warga pengunjung Himpunan Blog Pahang yang beragama Islam. Rasanya tidak ada istilah terlewat dalam mengucapkan perkara-perkara yang baik. ;) Betul ke? (Kalau awok/aok jawab TAK, kah/keh/koi/kawan pulas telinga awok/aok!).

Keduanya, kawan/kah/keh/koi ingin mengucapkan Salam Merdeka bersempena Hari Kemerdekaan negara tercinta Malaysia pada 31 Ogos yang lepas. Maaf kerana agak terlewat membuat ucapan kerana sibuk dengan rutin harian.

Apa yang penting kah/keh/koi/kawan ada mengibarkan Jalur Gemilang di rumah dan di kereta. Orang Pahang kita pulok goneh? Tengok siapa? Awok/Aok la weh. Haha. Tak apa la kalau tak ada pun, yang penting kita sayangkan negara kita, negara tanah tumpah darah kita kan? :)

Ketiganya, keh/koi/kawan nak jawab salam daripada semua yang bagi salam kat kawan/kah/keh/koi. Waalaikummussalam warah matullah... Lega rasanya. Nak jawab satu-satu di bahagian komen, tak daya rasanya...banyakkkk!! Koi/kah/keh/kawan himpunkan (jamakkan) saja kat sini. Boleh kan? :P

Keempatnya, keh/kah/koi/kawan ada dapat jemputan dari pengendali Portal Satu Sekolah Untuk Semua (SSS). Klik sini. Tak sangka! Terima kasih atas jemputan. Kawan/kah/keh/koi tengok bagus juga Portal tu. Jadi koi/keh/kah/kawan ajak semua orang Pahang ramai-ramai jenguk ke Portal tu.

Ni jemputan dia (Jemput baca dan luangkan masa melawat Portal SSS tu):

Tuan,

Maafkan kami kerana membuat jemputan kepada Tuan secara am seperti dibawah:-

Yang berbahagia Dato/Datin/Tuan/Puan/Saudara/Saudari,

Dengan segala hormatnya kami memaklumkan bahawa kami akan melancarkan portal “Satu Sekolah Untuk Semua (SSS)” di

http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com

Kami menjemput anda untuk melayari laman web tersebut selepas Sambutan Merdeka 12tengahmalam pada 31 Ogos 2009. Anda dipersilakan untuk melayari tab “e-patriot”

(http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com/patriotsinsuppor/)

di mana kami telahpun menyenaraikan laman citra anda di bawah senarai “e-patriot” (“Patriots displaying SSS Logo”). Kami ingin merakamkan rasa penghargaan kami yang tidak terhingga di atas sokongan anda terhadap Kempen SSS ini apabila anda telah mempamirkan logo SSS di laman citra anda. Terima kasih di atas sokongan berterusan anda terhadap Kempen SSS ini. ______________________

It is our honor to inform you that we will be launching "Satu Sekolah Untuk Semua (SSS)" portal at

http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com

Please visit the website after the 12midnite Merdeka celebration on 31 August 2009 and check out the "e-patriot" tab

(http://satusekolahuntuksemua.wordpress.com/patriotsinsuppor/)

We have listed your blog site under the "e-patriot" list (Patriots displaying SSS Logo). We wish to record our utmost appreciation for your support toward SSS campaign by displaying SSS logo at your blog site. Thank you for your continuous support toward the SSS campaign.

Terima kasih.

Satu Sekolah Untuk Semua

1 comment:

endiem said...

selamat berpuasa
selamat menyambut kemerdekaan
selamat hari raya aidil fitri
selamatlah dari H1N1
Selamat dunia akhirat