16 September 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Koi/kawan/kah nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua rodong-rodong di seluruh Pahang. Kita pakat bermaafan. Kira 0-0 la yek?

Kawan/koi/kah nak minta tolong sikit pada rodong-rodong yang berminat nak jadi sebahagian daripada penyumbang berita-berita di seluruh Pahang.

Kepada yang berminat nak join jadi pembantu Admin boleh hantar

1. Nama Cembungan
2. Jantina
3. Daerah
4. Alamat Emel

ke emel kawan/koi/kah di bloggerpahang@gmail.com

Kita perlukan 2 orang untuk setiap daerah di Pahang. Permohonan yang berjaya dengan *cemerlang, akan diberi akses Himpunan Blog Pahang untuk jadi kuli reporter tanpa bayaran di kawasan masing-masing. Keh keh keh.

Sanggup ke weh?

*Calon yang berjantina Gadis Belum Berkahwin mempunyai peluang yang cerah.
*Permohonan ini hanya terhad kepada orang PAHANG sahaja.

5 comments:

Widget.my said...

widget anak pahang di http://widgetdotmy.blogspot.com/

Widget.my said...

sudah update sprt yg diminta.. enjoy..

Anonymous said...

Calun yang berjantina janda anak pat tak layok ke wehhh??nok jadi repoter nih...

joha said...

mat nya cakap macam orang lepeh (lipis) aje...
Kome' buat blog nak promosi lipis.

joha
http://kuala-lipis-pahang.blogspot.com/

IBU PUSPITA said...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI